Leona Goretzku "razapeli" jer je dao autogol u 14. sekundi, a on odgovorio svim "hejterima"

Baš nije imao sreće

Leona Goretzku "razapeli" jer je dao autogol u 14. sekundi, a on odgovorio svim "hejterima"

E. Čaušević

Fudbaleri Bayerna sinoć s u nevjerovatnoj utakmici pobijedili Augsburg na gostovanju sa 3:2 nakon preokreta.

Bayern je bio na korak od novog poraza ove sezone, ali ekipa Nike Kovača je u samom finišu utakmice uspjela da napravi preokret i dođe pobjede. Meč za Augsburg nije mogao početi bolje jer su došli do vodstva nakon svega 14 sekundi utakmice.

Nespretnu reakciju u svom kaznenom prostoru imao je Leon Goretzka koji je postigao autogol nakon svega 14 sekundi. Goretzka je bio na velikim kritikama navijača koji su ga ismijavali na društvenim mrežama, ali je nakon meča priznao da ne želi razmišljati o tome.

"Ne zanima me šta neko piše po društvenim mrežama. Bitno je da smo mi pobijedili. Svakom se desi da postigne autogol, a eto nažalost večeras se to desilo meni. Idemo dalje, o hejterima i besposličarima ne želim uopšte da razmišljam", ljutito je poručio Goretzka nakon utakmice.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Adnanos
Nije prvi a ni zadnji put da se ovi novinari brukaju. Citam sportsport godinama i ustedio sam hrpu nekorekti informacija i smijesni. Nemogu shvatit da neko moze napisati nesto i objavit u novine a da ne prekontrolise sta je napisano. To je tako neozbiljno. To je ono novinari preko dajdje, amidje, tetke, babe itd To bi moglo objasnit situaciju ili je to da nijedan ozbiljan novinar nece da ima posla sa sportsport.ba
0 0
Bulle
U samom finisu??? Pa imas li ikakve informacije o utakmici?? U 53 min je bilo 2:3 po ovome je Bajern gubio do pred kraj pa preokrenuo na 2:3 !! Nidje veze glup si nije malo!!!
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi