Detalj s treninga PSG-a koji gasi nade i nastavlja snove ili obrnuto?

Slijede sati odluke

Detalj s treninga PSG-a koji gasi nade i nastavlja snove ili obrnuto?

A. Čaušević

PSG je tokom ljetnog prijelaznog roka stvorio svojevrsni fudbalski dream team sa niz vrhunskih igrača na svakoj poziciji.

Nakon što je stigao Lionel Messi počelo se pisati o najboljem triju u historiji sa Neymarom i Kylianom Mbappeom, ali je još uvijek upitno da li će njih trojica zaigrati zajedno.

Nemire je probudio sam Mbappe koji je izrazio želju da ide u Real Madrid, te je prema vijestima iz proteklih dana i sam zatražio transfer.

PSG će u četvrtom kolu gost Reimsu, a na posljednjem treningu uoči nedjeljenog susreta bio je prisutan i sportski direktor Leonardo.

Posebnu pažnju privukao je detalj sa samo početka treninga kada su se Leonardo i Mbappe srdačno pozdravili, zagrlili i razmijenili nekoliko riječi.

Mnogi su ovaj trenutak okarakterisali kao nastavak snova za PSG da ima super snažni tim te kao gašenje nade za Real Madrid da će uspjeti angažovati 22-godišnjeg Francuza.

Oglasi

Međutim, ima i onih koji na ovaj pozdrav vide kao zbogom Parizu i pripreme mladog Francuza da se zaputi ka španskoj prijestolonici. 

Real postavio ultimatum PSG-u

Nakon ponude od 160 miliona eura koja je glatko odbijena, Real je jučer poslao bolju ponudu koja je iznosila 180 miliona eura.

Međutim, i ovu ponudu je PSG odbio. Smatraju u Parizu da mogu izvući još više novca, ali Kraljevi su odlučili da reaguju.

Le Parisien tvrdi da je kraljevski klub postavio ultimatum PSG-u. Dali su im rok subotu i nedjelju da prihvate ponudu ili će povući ponudu koju su poslali.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Odustajanje Reala značilo bi da Mbappe ostaje na Parku Prinčeva do kraja sezone, a tada bi sjajni napadač otišao besplatno.

Mbappe je odavno odbio sve ponude kluba za nastavak saradnje. On želi otići iz kluba, Real je njegov san, a Kraljevi su ga spremni čekati.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

nekodaleko
Ja ovdje samo vidim da je covjek dosao trening odradit
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti