U Juventus stiže "sedmica od stakla": Nedavno je plaćen preko 100 miliona i traži izlaz iz krize

Dogovara se posudba

U Juventus stiže "sedmica od stakla": Nedavno je plaćen preko 100 miliona i traži izlaz iz krize

A. Čaušević

Juventus je ostao bez Cristiana Ronalda i ima nekoliko dana da dovede dostojnu zamjenu u fazu napada. 

Nakon što je postalo jasno da CR7 nakon tri godine odlazi, u Juventusu su počeli tražiti rješenja za koliko-toliko kvalitetnom zamjenom.

Prema pisanju italijanskih i španskih medija u Torino bi mogao stići Eden Hazard, fudbaler koji s pravom može ponijeti epitet "staklenog igrača" obzirom na brojne povrede od dolaska u Real.

Kraljevi su Belgijanca platili više od 100 miliona eura, ali nikada nije opravdao uloženi novac. Glavni razlog su brojne povrede.

Navodi se kako Real traži prostor za Kyliana Mbappea te da je Hazard na listi igrača koji mogu napustiti klub u posljednjim danima prijelaznog roka.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Juventusu je svakako neophodan jedan ofanzivno orijentisani igrač, a Hazard bi u redove Bianconera stigao na jednogodišnju posudbu.

Inače, osim Hazarda da bi doveli Mbappea u Realu su spremni žrtvovati još Marca Asensija i Rodryga.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

user1614932756
Zali boze ovog talenta u chelziju je razvaljivao da je ostao mozda bi i osvojio zlatnu loptu ljudi su sastavili ekipu koja je u top 3 svijeta trenutno,ovako je propo ko zeton svi ga ismijavaju
13 0
salt_city
Čitam text i gledam ovu sliku , kontam neki beskućnik i nije mi jasno cuj vrijedio 100 mil, kad ono Hazard..
5 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi