Zaštitarka nije prepoznala Bonuccija i pokušala ga poslati na tribine
Foto - Screenshot

Nevjerovatna scena

Zaštitarka nije prepoznala Bonuccija i pokušala ga poslati na tribine

M. Šljivak

Fudbalska reprezentacija Italije borit će se za naslov najbolje selekcije Evrope.

Azzurri su sinoć u polufinalu Evropskog prvenstva nakon penala savladali Španiju sa 4:2 (1:1) i borit će se za titulu najbolje selekcije Evrope protiv bolje iz meča Engleska - Danska.

Naravno, nakon što je meč protiv Španije završen, nastalo je veliko slavlje među navijačima i igračima selekcije Italije.

Slavlja će se posebno sjećati defanzivac Italije Leonardo Bonucci koji je umalo zbog zaštitarke završio na tribinama.

On je došao pred navijače kako bi proslavio pobjedu, a zatim se pokušao vratiti na teren, nakon čega je nastala zaista komična scena.

Zaštitarka nije prepoznala defanzivca Itlaije. Pomislila je da se radi o navijaču koji pokušava ući na teren i pokušala ga je zaustaviti.

Bonucci je bio veoma iznenađen. To pokazuje i njegova reakcija i prava je šteta što kamera nije do kraja snimila ovaj detalj.

Potražite više informacija na temu EURO 2020:

Zaista luda scena.

Top Komentari

Handofsibir
Bio u dodiru s navijacima, ako hoce nazad mora na testiranje, haha
16 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije