Najluđa scena na Euru: Chiellini je pred penale 'šamarao' i gurao Jordija Albu
Foto - EPA

Bio je veoma raspoložen

Najluđa scena na Euru: Chiellini je pred penale 'šamarao' i gurao Jordija Albu

Midhat Šljivak

Fudbalska reprezentacija Italije plasirala se u finale Evropskog prvenstva.

Azzurri su sinoć na Wembleyju u Londonu nakon penala savladali reprezentaciju Španije sa 4:2 (1:1) i borit će se za trofej najboljeg tima Starog kontinenta.

Ono što je privuklo ogromnu pažnju pred izvođenje penala je scena u kojoj je Giorgio Chiellini doslovno 'istukao' kapitena Španije Jordija Albu.

Kapiten Azzurra bio je veoma raspoložen. Dio svog raspoloženja pokušao je prenijeti na Albu i to je učinio na veoma zanimljiv način.

Nije Chiellini bio nimalo nježan prema rivalu. Dao mu je i mali šamar, odgurnuo ga je pred sudijama te se poprilično žestoko pozdravio sa njim.

Albi nije bilo nimalo svejedno, a ovakav odnos Chiellinija prema protivniku bio je smiješan i sudijama ovog meča.

Definitivno jedna od najluđih scena na ovom Evropskom prvenstvu.

Potražite više informacija na temu EURO 2020:

Italija će u finalu Evropskog prvenstva igrati protiv pobjednika večerašnjeg polufinala u kojem igraju domaća selekcija Engleske i Danska.

Top Komentari

NKZ1922
Chiellini je ljudina
6 0
bk123
Chiellini očito bio spreman na za****nciju i opuštanje a ovaj Jordi Alba ko da je na sahrani
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi