Za Cavanija se ne zna gdje će završiti, ali zna se gdje neće sigurno

Ništa od Chelseaja

Za Cavanija se ne zna gdje će završiti, ali zna se gdje neće sigurno

Urugvajski napadač Edinson Cavani ovog ljeta mijenja klub.

Nakon čak sedam godina Cavani će napustiti redove PSG-a jer mu ugovor neće biti produžen i u potrazi je za novom sredinom.

Posljednjih mjeseci predviđao se ovakav rasplet situacije pa se uveliko špekulisalo u kojem klubu će 33-godišnjak nastaviti karijeru.

Bilo je i još uvijek je u igri dosta opcija, a jedna od njih je bio i Chelsea. Ipak, kako javlja football.London visoki napadač sigurno neće preći na Stamford Bridge stadion jer su Plavci odustali od njega iako su ga pratili tokom većeg dijela sezone.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

To neće sigurno tako teško pasti Cavaniju jer ima još nekoliko opcija koje su vrijedne pažnje a u prvom planu su svakako one koje se zovu Inter i Atletico Madrid.

Urugvajac je ove sezone bio u sjeni Maura Icardija ali je bez obzira na to uspio da prije suspenzije sezone postigne sedam golova i doda tri asistencije.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi