Leotar se počeo pojačavati za Premijer ligu

Dogovoreno nekoliko igrača

Leotar se počeo pojačavati za Premijer ligu

A. Čaušević

Leotar tek treba dobiti licencu za takmičenje u Premijer ligi, ali u trebinjskom klubu uveliko traju pripreme za novu sezonu. 

Potvrda da će biti 12. učesnik Premijer lige za Leotar bi trebala stići u srijedu kada će zasijedati Drugostepena komisija za licenciranje.

U međuvremenu, u taboru bh. prvaka ne sjede skrštenih ruku. Nakon što je Branislav Krunić postavljen za novog trenera počelo je s dovođenjem novih igrača.

Sve je već dogovoreno sa Davidom Čolićem koji je prošle sezone nastupao za Željezničar Sport Team te je Krunić itekako dobro upoznat s njegovim igračim sposobnostima.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Dres ekipe s Polica će novoj sezoni nositi i Danilo Šipovac koji ima ugovor s Krupom, ali ga čeka nova sezona u Leotaru gdje je prošle takmičarske godine igrao na posudbi.

Za Leotar osim novih pojačanja u narednom periodu slijedi i odigravanje pripremnih utakmica, u planu su susreti protiv Željezničara i Zrinjskog te protiv Sutjeske iz Foče kao generalna proba 10. jula.

Top Komentari

Husrefbeg22
Leotar ce dobiti licencu za premijer ligu BiH. Ako im je dodik, pardon vico, obecao licencu to ce i biti. One bosnjacke smoklje u komisiji samo ce podici ruke i aminovati davno donijetu odluku.
7 0
.JaLe.
Sta je ovo ljudi, kakav Leotar šta 12. učesnik, do kad cemo mi šutit? Horde Zla, Manijaci, Fukare, Robijaši, Rođeni, Škripari i sve ostale ****ice do kad mislite šutit i nijemo posmatrat. Radnik je ISPAO , 2 kluba odustala jedan izbacen i liga treba dase smanji na 10 klubova. Sta je ovo ljudi?
4 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije