Leotar ponižen u Foči, Sloboda (MG) slavila u Vlasenici

Liga za ostanak

Leotar ponižen u Foči, Sloboda (MG) slavila u Vlasenici

A. Beganović

U okviru 6. kola Lige za ostanak Prve lige Republike Srpske odigrana su sva tri susreta u kojima je postignuto devet golova.

U Foči je domaća Sutjeska nadigrala Leotar (5:0). Domaći su od prvog sudijskog zvižduka krenuli ofanzivno, a takva igra im se isplatila u 20. minuti kada je mrežu Leotara pogodio Nikola Mojević.

S minimalnim vodstvom domaćih otišlo se na odmor, da bi se u drugom dijelu razigrao Dejan Rašević koji je tri puta savladao golmana ekipe iz Trebinja. U listu strijelaca upisao se i Borislav Cicović.

Golom Aleksandra Pejanovića Drina HE Višegrad s minimalnih 1:0 je Slobodu iz Novog Grada, dok je Sloboda iz Mrkonjić Grada golovima Miloša Srndovića (dva) i Aleksandra Malbašića u Vlasenici rezultatom 3:0 savladala istoimenu domaću ekipu.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

Na kraju dodajmo da će Prvu ligu Republike Srpske napustiti čak pet klubova s obzirom da su iz Premijer lige BiH ispala četiri kluba iz Republike Srpske.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti