Bez golova na Policama

Remi Leotara i Slobode

11

Komentari (11)

Prazina
Halo čobani, Zrinjski je deklasirao Igmana. Što ne pišete????
crnoicrveno
Domaci 0 kartona ccccc
2323
Ni Gigovic ne pomaze..Dzaba Savez poslao ga da pomogne Maksimovicu..obojica 0 od ljudi
Samosloboda.forzajuve
Gigovicu tele jedno.. **** ti Vico mater i komplet savez.
SarajFK
Dobro je da nasi konkurenti prosipaju bodove jer ako volvska glava ostane na klupi do kraja sezone, bice tesko izboriti opstanak. Sutra imamo laganog protivnika i tu ocekujem 3 boda i da se malo odvojimo od konkurenata. Mada protiv seljacina nikad nisi siguran, pogotovo kada se zna da su skloni namjestanju i malverzacijama a idu i izbori pa ih stranke guraju.
Salt_boy075
Ovaj Gigovic fakat nije normalan,svaki put Slobodi sudi,al sto je najgore daje im najvise kartona,zato slijedeci put kad bude sudio Slobodi treba se fakat kladiti na kartone !!
Slana_carsija
Kad Gigovic ne moze dati gol, onda barem može crveni karton za Slobodu i to 90 toj. Tako je kad se prave ustupci u svemu, pa i FS BiH. Za Slobodu je bolje i bod, mada sa ovom ekipom mora bolje
realista1982
Jaha cilj je pobijediti,mani se ti igre nako...
Navijac123
Sramotno subjenje Gigovica.. Unistio je Slobodu.. Sramota
Tuzla_1987
Gigovicu jadni stvore da Bog da si ne najgore u zivotu desilo.
pitariistok
Da nisam gledao pa hajd...ali stvarno je ono jadno,bijedno,zalosno pa cak i bez trunke stida...cekao sam jos samo da on namjesti loptu i zabije gol. Stvarno ne vidim vise smisao svega ovoga...fuj fuj fuj!!! Stidite se redom svi u cijelom savezu!!!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.