4

Komentari (4)

bebalitl
Petrović daje žuti karton igraču koji nije bio ni blizu situacije,da bi kasnije taj igrač dobio drugi žuti. Produžuje 5 minuta,svira kraj u 4 minuti. Nemam pojma ali i pomoćnici jedan ili dva ofsajda dižu,iako nema veze s ofsajdom. Pod hitno Var ili nešto se mora mijenjati!
omer
A zasto se nisi zalio na sudiju nakon utakmice sa Igmanom kad vam je poklonio dva penala i neopravdano iskljucio dvojicu igraca Igmana? Ali vam ni to nije bilo dovoljno da pobijedite. Nadam se da ce tvoj Leotar biti jedan od dva tima koji ce napustiti ligu u kojoj vam i nije bilo mjesto, posto ste usli zahvaljujuci diskvalifikaciji Mladosti (DK) zbog licence.
Nažalost suša u Trebinju, nadam se da će Sloboda ostati u ligi.
senad035
Hvala kralju i vi da odete u Evropu, lp
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.