Prvo poluvrijeme u Trebinju 2:2: Domaći izjednačili u finišu uz buru protesta gostiju

Sjajna utakmica

Prvo poluvrijeme u Trebinju 2:2: Domaći izjednačili u finišu uz buru protesta gostiju

E. Oštraković

Nakon prvog poluvremena u Trebinju viđena su četiri gola, ali niti jedna ekipa nema prednost. Gosti su dva puta vodili, ali trenutno je 2:2.

Krenulo je sjajno za goste koji su u 11. minuti došli do vodstva od 1:0 Subašić je centrirao iz kornera, a Nikitin se najbolje snalazi i pogađa za vodstvo gostiju.

Ipak, samo četiri minute kasnije Leotar dolazi do poravnanja. Čavić je postigao gol sa nekih 16 metara sjajnim udarcem.

Moramo priznati da je i teren jako težak za igru, a veliki problem fudbalerima obje ekipe prave i vremenski uslovi.

Novi gol i novo vodstvo gostiju u 35. minuti. Opet je prekid bio koban za domaće. Nakon centaršuta Hadžić je najviši u skoku u glavom pogađa za 1:2.

U posljednjim trenucima prvog poluvremena Leotar se ponovo vraća u utakmicu. Milić je ovaj put postigao gol za domaće.

Oglasi

Domaći su izjednačili nakon jedne velike gužve pred golom gostiju. Protestovali su gostujući igrači, tražili su igranje rukom, no sudija Musa je pokazao na centar.

Treba dodati i to da je u 42. minuti crveni karton dobio jedan od članova stručnog štaba Leotara.

Utakmica je ovo koja bi mnogo toga mogla odlučiti kada je borba za opstanak u Premijer ligi Bosne i Hercegovine u pitanju.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Naime, Leotaru je pobjeda na ovoj utakmici neophodna jer bi ih svaki drugi rezultat doveo u jako tešku situaciju u posljednja dva kola.

Sa druge strane, iako se prividno nalazi u boljoj situaciji i Tuzla City bi eventualnim porazom danas bila u teškoj situaciji.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Sloboda
Zbog toga i nema prenosa na tv-u, da lopovi mogu namjestit
3 0
Brazuka
Azmire misu dosta je tvojih igara. Srebrenica ovo ono i sada u savezu ko mis sutis
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi