Krunić hvali Tuzla City, ali poručuje: Leotar se nikada ne predaje

Trebinjci ne idu s bijelom zastavom u Tuzlu

Krunić hvali Tuzla City, ali poručuje: Leotar se nikada ne predaje

Edmir Škorić

Ekipa Leotara ide na teško gostovanje kod Tuzla Cityja, ali nema se namjeru unaprijed predati.

Trebinjci su prije nekoliko dana ispali iz Kupa nakon poraza od Borca, ali u Tuzli žele da pomrse račune jednoj od najboljih ekipa ove sezone u Premijer ligi i koja je dobar dio sezone provela na prvom mjestu.

"Protivnik je itekako opasan i kvalitetan. Možda su napadački i najbolja ekipa, prije par dana su Željezničaru postigli četiri gola što samo svjedoči o njihovim kvalitetima. Ipak, Leotar se nikada ne predaje i ubijeđen sam da ćemo pružiti kvalitetnu partiju", rekao je trener Leotara Branislav Krunić pred ovo gostovanje.

Duel Tuzle i Leotara igra se u nedjelju od 13 sati na Tušnju.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Leotar ima dobru sezonu i 16 bodova te je trenutno osmi na tabeli, a bez poraza je na prethodna tri meča u Premijer ligi.

Ovo će ujedno biti prvo gostovanje Leotara ekipi Tuzle Cityja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi