Uspjeli ostvariti pobjedu protiv Tuzla Cityja

Leotar se vratio iz mrtvih i žestoko zakuhao borbu za opstanak!

22

Komentari (22)

Samo_Realno
kod istog broja bodova , sta se racuna , gol razlika ili medjusobni susreti?
jassony
Izbaci 2 bosnjacka kluba to je cilj od pocetka, jos samo da uvede laktase u PL pa da ima stimanja jos boljeg, sjeme vam se genocidasko UZP-ovsko zatrlo
1052Corli
Posušje ispada znači, Širokobriježani puštaju Slobodu i Leotara jer im ne paše da iz županije dijele budžet s Posušjem.
user1675926959
Izgleda Azmir diže ruke od fudbala U politici je lova
Zax
Leotar igra protiv Sirokog i Zrinjskog to je sigurno pokriveno.Nek se dogovore koje ce ekipe ispasti Leotar sigurno ostaje u ligi
Zrinjski i Široki dati Leotaru pa izbaciti Posušje!?Znaš kad...nikad!Ja bih dao da se mene pitalo Posušju i tri boda a ne bod a Zrinjski ih je dobio u Posušju.Leotar ne bi imao drugačiji tretman kod nas i da nije Posušje u pitanju.Zbog onih divljaštva iz Trebinja u prvom dijelu.A davali smo im igrače na posudbu i uvijek pomagali.Nek im Velež posuđuje igrače ubuduće.Nakantaće ih i drugi tim Zrinjskog poslije finala kupa.I njemu se ne mogu suprotstaviti.Leotar i Tuzla ispadaju.
1052Corli
Zrinjski ne znam, ali Široki definitino ne podržava ostanak Posušja jer dijele županijski budžet, ako Posušje ispadne Široki će dobiti više novca. Svaki put kada su igrali ove sezone protiv konkurenata Posušja su loše igrali. Namjera ili ne, ne znam, ali to su činjenice.
789012455
Podrska za Slobodu do kraja samo jako !
Ako ostanete čudom u ligi,nastavite po starom.Nek vam ulica vodi klub pa ćete opet u Federalnu ligu.Klub vam mora uzeti i voditi vlasnik onaj koji daje pare a ne politički podobnici.Nemoguće je da nemate nikoga ko bi kupio klub.Navijači ili bivši igrači ili lemuzina iz Tuzlanskih firmi vam ne mogu voditi klub,slijepi ste ako to ne vidite.Kad ste bili uz moj Zrinjski u utrci za prvo mjesto zna se ko vam je vodio klub.Onaj koji je davao pare.Ako nemožete naći jednog takvog onda ste stvarno nesposobni.
almir/king
Jes vratio se sa sudijama daju rukom golove
almir/king
Suduska troika dabogdahim trebali za hrane
kurjak
Tuzla City neće više ni bod uzeti, možda su već odlučili da ispada i Sloboda i TC.
pjanke.sa
Otkad je Vico tu ubio je Celika, ubio je Mladost, sada su na redu ekipe iz Tuzle. A mi svi sjedimo i cekamo da vidimo ko je slijedeci. Srpski i hrvatski klubovi nisu garant.
1052Corli
Kako nisu kad idu izbaciti Posušje
kurjak
@pjanke.sa Čovječe ovo je prevršilo svaku mjeru.Ko imalo prati našu ligu svjedok je da u svakom kolu budu svjesno oštećene odabrane ekipe.Vidi ovo danas nema prenosa za utakmicu biti ili ne biti.I stojim iza toga da svakog sudiju treba prebiti kad namjerno ošteti ekipu pa da mi je brat rođeni.
user1655831611
Posušje mora sutra uzet bod Borcu
plemic
jedan, k'o ni jedan.
user1675926959
Posušje sutra pobjeđuje sigurno !!!!
kurjak
Čim nema prenosa nisu čista posla.Neče Leotar ispasti,spasite ih Vico,ostaje Sloboda Posušje i Tuzla City.Na šta smo mi spali,gadi mi se.
Patrice77
Jel to Azmir prestao investirat u TC?
mrkva
Ne drzi dzaba igrace na minimalcu zna poso. Ako ti otkaze ugovor nema placanja basnoslocnih suma. Biznismen.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.