18

Komentari (18)

HUNTER
Bravo Rođeni. Čestitke na pobjedi od PITARA
mrkva
Velez ko nekad Travnik
Straus
Kao i svaki sudija maksimalno se sudi na štetu Veleža a savez još nagradi takvog sudiju. Isto kao što su nagradili Topalovića bez ikakve osnove, Poreska uprava FBIH šuti, nema da se ispita osnov isplate?
Roodjeniiiiii
Kad sam vidio da nam sehovic sudi rekao sam nek nam je bog na pomoci. Taj sudija nas je do sada ostetio mnogo puta, i danss je pokusao.. penal je samo on vidio. Ali eto, kada si na nivou kao danas u drugom poluvremenu, onda ni sudija ne moze nista. Cestitke rodjeni idemo jace do kraja!!!
Zaccheroni
Jako bitna pobjeda,bravo rođeni i nadam se da je los period napokon iza nas.
enko
Velez dolazi sebi,sve spletke ,montaze, nepravda ce nakon pauze biti proslost.obicno u u situacijama u kojoj se velez nalazi bude raspad sistema,mjenja se trener,uprava se raspadne ali Rodjeni su pokazali da su od krvi i kamena .sretno u nastavku.
Reddevilsh
Bravo momci bravo Fergusone
Noname992
Leotar nije za Premijer ligu, na ovakvom terenu ne može se očekivati ništa osim kartona, povreda i to je to. Na kraju pobjeda Veleža hvala Bogu i vrijeme je bilo.
Noname992
Dobivamo duplo više kartona od svih ekipa u ligi, i onda imaš svako kolo miksanje sastava zbog kartona, uvijek neko fali. Samo da nam je našu igru iz prošle sezone a ostalo đe ne zanima ništa.
bk123
bk123
shzlo čuj Zrinjski igra ragbi, sine mjenjaj terapiju dok ti nije kasno
lalinjo
Majstor je pogriješio sport,jer da išta zna o nogometu ne bih to napisao,obični politički provokator koji promašio portal
user1632337431
nedoni46
Ja Bgm mislio ovaj Sehovic dobar sudija...
velez mo
Bravo Rođeni,odlicna igra,samo nastavite
*p!p!t@*
Svaki kontakt faul, ako je baš faul ide žuti, itd... BH suđenje u biti...
user1621626775
Ja sam pregledao drugo poluvrijeme i korektno je sudio i jednim i drugim nezz sta je bilo u prvom nisam to gledao
nedoni46
@user1621626775 ma brate negledljivo bilo od faulova, prekida, sto postojecih sto nepostojecih. Et ne navijam ni za ove ni za one al uzasno je bilo za gledat
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.