Osim: Niko nam nije kriv, još nas čeka ovakvih utakmica

Komentar nakon poraza u Trebinju

Osim: Niko nam nije kriv, još nas čeka ovakvih utakmica

H. Zilić

Velež je u petom kolu Premijer lige BiH poražen od Leotara rezultatom 1:0.

Gol odluke postigao je Aćimović u 12. minuti utakmice koja je odigrana na veoma lošem terenu.

Nakon meča izjavu je dao trener Rođenih Amar Osim.

"Rastrzana utakmica po teškom terenu, vrijeme je bilo promjenjivo, kiša počela padati i to je otežalo. Pobijedio je ko prvi dao gol. Mogli smo i mi dati taj prvi gol", rekao je Osim i nastavio:

"Domaćin se borio, taj gol je promijenio sve i način igre je bio drugačiji i dobili su smapouzdanje. Niko nam nije kriv što nismo prvi zabili."

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

O povredama pojedinih fudbalera?

"Tako je kako je. Našom krivicom, mojom, svih zajedno, primiš gol kakav ne trebaš, dođu povrede, zamjene koje ne planiraš. Mi nismo morali biti ti koji smo pogriješili. Nemam šta reći, nego čestitati Leotaru. Nama ostaje da popravimo neke stvari, jer će ovakvih utakmica puno biti, pogotov po teškim terenima."

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Ljacmu1
Njegove izjave su kao iz Top liste nadrealista.
18 1
DadiG
U cilju pobjede treba postići što više golova. Po mogucnosti više od protivnika. Znali smo da neće biti 8:2 ili 1:9. Presudna bi mogla biti frljoka ili gol penisom
16 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi