19

Komentari (19)

user1647189634
Njegove izjave su kao da je gledalac utakmice a ne čovjek koji vodi ekipu... Nadam se da će se Velež rješiti ovog uhljuba!!
zgembo.popuslic
Nije da branim Amara al napiso sam neki dan da ovakvi tereni odgovaraju ovim krkanskim ekipama, izbij nabij i ako neka lopta slucajno udje u gol onda jos bolje. Ekipe koje imalo hoce da igraju lopte kroz pas igru i da izrade neku akciju bez nabijanja tesko se snalaze na ovakvim terenima. Najbolji dokaz je Tuzla city protiv Slobode pa protiv Sarajeva. Dva kvalitetom razlicita terena i drasticna razlika u igri. Ista stvar i sa Velezom protiv Zelje na dobrom terenu i protiv Leotara na livadi
Taetaiwo
A ****m ti brko familiju **** ti lutvo sve sto imas
Zoilomas
Samo je jedan Osim
Dugi
Gonite to cudo iz Veleza dok jos nije kasno. Bogami cete ispasti, steta!
retro
Bjezi brko kliker bi pokvario
Edin Merlin
pjanke.sa
U prevodu: jos cemo mi ovakvih utakmica namjestiti, treba nam para.
Straus
Kako Sivac u prvom poluvremenu vidi da je rukom igrao Haskić, prekršaje u napadu a nevidi jedanaesterac za Velež kada Panteliću igrač Leptara skide loptu rukom.
King_Kenny
...hajd,bar je najavio da ih ceka jos ovakvih utakmica,navijaci Veleza sad znaju na cemu su i sta ih ceka.
NisamODAVLE
Kod ovoga je izgleda ko prvi da gol, pobijedio je. Nakon primljenog gola se smije isto igrati i dati gol, ako niste znali "gospodine" Osim.
betonskoigraliste
Samo naprijed, forzza Velez
DadiG
U cilju pobjede treba postići što više golova. Po mogucnosti više od protivnika. Znali smo da neće biti 8:2 ili 1:9. Presudna bi mogla biti frljoka ili gol penisom
Ljacmu1
Njegove izjave su kao iz Top liste nadrealista.
Klicko
Puna podrška našem najtrofejnijem treneru svih vremena.Forzza Velež
Klicko
@Mostarac94 Vruće bilo drug hehehehhe
Bronson94
Koji je ovo kralj izjava hahahaha nemoze niko s njim
DadiG
Može Mulalić
vence
Aj bola, neka te čekaju negdje drugo, molim te.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.