23

Komentari (23)

SamoSiroki
Nek vidi rudar prijedor i tuzla siti šta ga čeka u Trebinju. Nek se pripremi na startove i batine i nepostojeće penale.. Samo tako leotar može ostati. I ne znam stvarno kome je cilj da ovakav klub ostane.
enko
Vise bole oni krvnicki startovi igraca leotara,pa onaj kapiten leotara zamal ubi malog ovcinu.zato fukaraskana ja mislim da grijesis da je dato,nebi onakvi startovi bili da je nesto dogovoreno.sreca pa se niko nepovrijedi.
enko
Shzlo,ti si sa svojim komentarima zalutso ,ne samo na ovaj portal vec i na ovaj svijet.pa nisu Pilav,Duric,Đemidjic,i ostala b bagra nista bolja sto su se naguz*lu vici kao i ti tvojiniz sda,mars u politiku i nebeljezgaj vise.
mido1921
Udruženje klubova. Video analiza suđenja cijelog prvenstva. Ovo je prvenstveno regularno kao i izbori. Posušje ili Sloboda moraju ispasti.
fukaraslana
Finale kupa Sarajevo - velez 3-0 aBd Dzabe ste danas pustili Vicinom Leotaru
Taetaiwo
A usa vi garibi u drugu ligu
fukaraslana
Dudicu mani lafine danas ste pustili Leotaru a zato imate sudca u finalu kupa . Mani suplje i tvog kukanja posta si gori nego onaj Balic
crnoicrveno
Nije ovo nista bez razloga, Velez je samo kolateralna steta, juce se ponisti Slobodi go cist, danas se svira penal Leotaru, sutra ce se Radnik malo pogurati... ofirno je Vico pleme ti se zatrlo aBd
fukaraslana
Ma pusti to ovo je sve za sudca u finalu kupa da dobiju klosari iz vrapcica
Roodjeniiiiii
Ja mislim da je zbog takvih kao ti @fukaraslana pravih gospodskih navijaca fk sloboda stid. Meni je iskreno zao sto je sloboda u takvoj situaciji isto kao sto mi je zao Zelje mada Zeljo dobro stoji na tabeli kakva im je situacija. Potrazite problem u svome dvoristu, mi smo dosta osteceni ali ne mogu nas toliko ostetiti da ispadamo jer imamo dobar tim i uredjen klub kao nikad prije.
StarMoVe
Bandić,, pa prezime mu sve o karakteru govori..
Mackintosh
Take it easy Feride, zapali ba jednu jarane
Roodjeniiiiii
Hajmooo Rođeniiii !!!!! Nabijemo vas na kitu sviju!! ****mo borac vicu i banjaluku!!!
user1613662710
Covjek vjeciti kuka i zali,dosadio je vise
StarMoVe
Odoše velikani I ljudske veličine, ostaše miševi treba bit ozbiljno zabrinut za naš nogomet.
user1618812033
Pa šta treba da šuti nakon ovoga, jeli? Nije on kao vi novinari uvlakači.
Brazuka
Antoni bandic kriminalac koji je od Zrinjskog dobio stan za titulu. Ovo sve trrba da se ugasi. Vico jel ovo penal kao zadnji ekser
SeoRusilac
Taj stan je proklet
Gs25
Klosaru jedan, padavicari
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.