Poznati sastavi za okršaje u Trebinju i Konjicu!

Leotar dočekuje Želju, a Igman ekipu Posušja

Poznati sastavi za okršaje u Trebinju i Konjicu!

E. Čaušević

Nakon reprezentativne pauze nastavilo se takmičenje u Premijer ligi Bosne i Hercegovine, a od 15 sati ljubitelji fudbala mogu uživati u utakmicama 24. kola koje nas očekuju u Trebinju i Konjicu.

Do kraja sezone sigurno ćemo gledati veliki borbu za izlazak u Evropu, ali i za ostanak u društvu najboljih najjačeg ranga bh. fudbala.

Od 15 sat danas nas očekuju dvije utakmice u kojima nas sigurno čeka dosta uzbuđenja. Naravno, u centru pažnje su klubovi koji se bore za opstanak kojima je svaki bod zlata vrijeda.

U Trebinju će ekipa Leotara ugostiti sarajevski Željezničar koji se bori za izlazak u Evropu i sigurno je da će na Policama izabranici Edisa Mulalića dati maksimum da dođu do novih bodova.

No, jasno je da to neće biti lako jer se i Leotar grčevito bori za opstanak. Sve to nam garantuje velika uzbuđenja, a već su poznati i sastavi oba tima za okršaj u Trebinju.

Leotar: Puletić, Milović, Prusina, Čubrilo, Stojković, Handžić, Aćimović, Đajić, Cmiljanović, Čavić, Milaković.

Oglasi

Željezničar: Bender, Cocalić, Krpić, Štilić, Drljo, Hodžić, Drina, Beganović, Galić, Amoah, Jašarević.

U istom terminu igra se i derbi začelja u kojem će Igman na svom stadionu dočekati Posušje. Klub iz Konjica nema pravo na kiks jer je trenutno posljednji na tabeli i samo bodovi za Igman danas dolaze u obzir.

Ipak, ni Posušje ne treba tek tako otpisati. Ovaj tim se također bori za opstanak i želi da prekine očajan niz od tri uzastopna poraza u prvenstvu.

Meč u Konjicu također se igra od 15 sati, a i za ovaj susret su već poznati početni sastavi.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Igman: Ćeman, Duraković, Drljević, Oremuš, Hebibović, Bodul, Alagić, Dupovac, Mahmić, Jakupović, Ramić.

Posušje: Kukić, Brković, Pavlović, Begić, Jović, Marković, Roca, Lučić, Horić, Dadić, Boban.

Zaprati FK Igman Konjic, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Igman Konjic Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi