Za utakmicu Leotar - Zrinjski otvorena samo jedna tribina

Meč se igra u subotu

Za utakmicu Leotar - Zrinjski otvorena samo jedna tribina

Admin Čaušević

Nakon dugo godina Leotar će biti domaćin Zrinjskom na svojim Policama.

Susret će se igrati u subotu od 16:30 i od velike je važnosti za oba tima. Domaćin traži bodove za bijeg sa dna, a gosti da ostanu u samom vrhu tabele.

U Leotaru su odlučili da dvije tribine u delu sa Mostarcima budu zatvorene, a razlog je radovi koji su u toku.

"Obavještavamo navijače da će za utakmicu protiv Zrinjskog koja se igra u subotu u 16.30 časova, istočna i sjeverna tribina stadiona Police biti zatvorene zbog radova koji se obavljaju u krugu stadiona i nemogućnosti da se na bezbjedan način omogući ulaz navijača na tribinu

"Za publiku će od 15:30 časova biti otvorena zapadna tribina, a cijena ulaznice je 5 KM, dok je ulaz za djecu do 15 godina besplatan", saopštili su iz trebinjskog kluba.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Na Policama, niko osim Leotara ne može biti favorit", poručio je danas Branislav Krunić na pres konferenciji pred utakmicu sa Zrinjskim te je na njegovim izabranicima da to i potvrde što uopšte neće biti lagan zadatak.

Utakmicu će suditi Aleksandar Njegomirović iz Prnjavora, dok će sve oni koji ne budu mogli biti na stadionu imati priliku da susret posmatraju na kanalu Arenasport.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

bk123
bit će gusto bit će 0 2
3 0
Fourteenwords
Bit ce svega kad banu ultrasi
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi