6

Komentari (6)

Kolonelo
Niste ni vidjeli sastav Krupe danas a nesto komentarisete.Ilic poceo sa 2 prvotimca kapiten Vidovic i desni bek Vukcevic,najbitniji igraci nisu ni bili u kombinaciji za ovaj mec.Perovic,Mitrovic,Djekic,Blazevic,Glisic,Babic,Bubic,golman Milosevic,Nikodinovic...zakljucak je da Krupu kup i nije pretjerano zanimao jer je sada sada zeli svu snagu usmjeriti na finis prvog dijela sezone u Prvoj ligi RS,tako da je sve ovo suvisno komentarisati,danas za Krupu igrala djeca.
Izotop10000
Zvijezda iz Gradsčca ima dobru ekipu a neznam po čemu je to furiozna Krupa prosječna kao i Zvijezda ovde su pali neodbranjivi golovi Zvijezde samo čestitke.
kaskada24
Onakva furiozna Krupa sa maksimalnim učinkom da izgubi od Zvijezde koja će jedva opstati u ligi koju igra, ma hajte molim vas…
EmirEmir111
Zvijezda ima odlicnu ekipu, ali klub je u ogromnim dugovima. Krupa igra prvu ligu rs koja je duplo slabija od federalne i zato u prvoj rs nije tesko imati maksimalan učinak.
kaskada24
Sasvim slučajno 8/8
EmirEmir111
Fk Borac Kozarska Dubica, Fk Buducnost Pilica, Fk Kozara.. Slavija je odavno raspad sistema. Inace to su sve velesile koje je nemoguce pobijediti. U ovakvoj ligi 30/30 nije za nikakvo cudjenje.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.