9

Komentari (9)

prvenac
Njegovi zahtjevi nisu preveliki ali je sve laprdanje dok ne uđe u to.
Mi ga molimo da vod BH reprezentaciju dok nezahvalne zemlje sutnu ga, nakon sto ih odvede na svjetsko prvenstvo u nogometu, eto kako mu se vraca zato sto je okrenuo ledja BH reprezentacija, za sve u zivotu stize naplata, karma je cudo.
korona
Pocelo je opet niste odavno spomenuli ga
BaboBih
Koji si ti Debil Čaušu
user1627322078
Nikog ne vodio izdajnice ebo te Maroko da ebo. Oni su fora uredjeni i njih bi vodio, ali ne bi vodio nas. Mrs ebo te oni u pakake!!!
user1627322078 - Podrzavam te, apsolutno si u pravu, mi ga molimo da vod BH reprezentaciju dok nezahvalne zemlje sutnu ga, nakon sto ih odvede na svjetsko prvenstvo u nogometu, eto kako mu se vraca zato sto je okrenuo ledja BH reprezentacija, za sve u zivotu stize naplata, karma je cudo.
user1627322078
Tako je brate. Eto ti si veci od Bajevica pa glumis nesto.Dodji i uredi nas frajeru, nije ovaj napaceni narod kriv zbog politike.
vence
Pa fino vam je, covjek mnogo puta ponovio kad ce voditi repku, i isto je rekao da ga, u reprezentaciji pare ne interesuju...samo zeli da mu se niko ne mijesa u posao i da reprezentacija igra i u Mostaru i u Banja Luci kao i u Zenici i Sarajevu. Mnogo trazi??
user1627322078
Pa evo nek mu je u Maroku sve po volji....
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.