L'Equipe: Icardi je pred velikim transferom

Argentinac postaje Kralj

L'Equipe: Icardi je pred velikim transferom

Midhat Šljivak

Napadač Intera Mauro Icardi (23) nalazi se pred velikim transferom.

Kako navodi francuski L'Equipe, argentinski fudbaler je jako blizu prelaska u redove Real Madrida i on bi do kraja januara mogao obući dres Kraljeva.

Navodno, Icardi je sa predstavnicima Reala održao razgovore krajem prošle godine. On je zainteresovan za dolazak na Santiago Bernabeu, ali se mnogo pita i Inter sa kojim je sjajni napadač pod ugovorom do 2021. godine.

Ipak, velika je mogućnost da će do transfera doći. U Realu traže pravog napadača za svoj tim, jer je Karim Benzema u ogromnoj krizi već duži period i njoj se ne nazire kraj.

Icardi bi svakako bio veliko pojačanje za Real. Imao bi pravo nastupa i u Ligi prvaka, a brojka od 17 golova u 21 utakmici ove sezone dovoljno govori u kakvoj formi se sjajni Argentinac nalazi.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Njegova tržišna vrijednost se trenutno procjenjuje na 75 miliona eura, a Inter bi za njegove usluge mogao tražiti mnogo više novca.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi