Tri ponude na stolu Cristiana Ronalda
Foto: EPA

Pred njim je velika odluka

Tri ponude na stolu Cristiana Ronalda

Midhat Šljivak

Najbolji fudbaler svijeta Cristiano Ronaldo (32) prethodnih mjeseci se konstatno povezuje sa odlaskom iz redova Real Madrida.

Ronaldo je od 2009. godine, kada je stigao među Kraljeve, glavna zvijezda tima, ali se u posljednje vrijeme često piše o njegovom nezadovoljstvu i da u timu postoji klan koji je protiv Portugalca, a kojeg navodno predvodi Sergio Ramos.

Takve priče su pokrenule novi val pisanja španskih medija od odlasku Ronalda iz kluba, a navodno su na njegovom stolu već tri ponude.

Jedna je od Reala, koji mu nudi novi ugovor, a preostale dvije dolaze iz njegovog nekadašnjeg kluba Manchester Uniteda, te francuskog PSG-a.

Navodno, oba tima pomno prate šta se dešava sa Ronaldom i pokušaće da ga dovedu u svoje redove ako Kraljevi ne uspiju u nakani da portugalsku zvijezdu potpišu na novi ugovor.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Španci tvrde da 32-godišnji Portugalac ozbiljno razmišlja od odlasku i da će konačnu odluku donijeti na kraju sezone.

Trenutni ugovor Cristiana sa Realom veže do ljeta 2021. godine.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije