L'Equipe: Kraj Neymarove ere u PSG-u?
Foto: EPA

Brazilac želi otići

L'Equipe: Kraj Neymarove ere u PSG-u?

Teme:

Jedan od najboljih fudbalera svijeta Neymar završio je svoju epizodu u PSG-a.

Vijest je to koju su objavili brojni francuski mediji, uključujući i ugledni L'Equipe, koji navodi kako sjajni ofanzivac više neće odigrati nijednu utakmicu na Parku prinčeva i da je pitanje dana kada će se riješiti cijeli slučaj.

Nije tajna kako je Neymar nezadovoljan u PSG-u i da na sve načine pokušava isforsirati transfer, a navodno su se i Parižani umorili od silnih pokušaja da ga zaustave i žele što prije naći rješenje. 

Problem po Neymara predstavlja to što ga bogati šeici ne žele olako pustiti. Brazilac je lud za idejom o povratku u Kataloniju, ali čelnici Barcelone ne žele ludovati zbog igrača koji im je pobjegao prije dvije godine, pa otpočetka nude trampu plus eventualno nešto keša.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Philippe Coutinho, Ivan Rakitić, Samuel Umtiti i Ousmane Dembele koji su na stolu ne odgovaraju apetitima PSG-a koji insistira samo na kešu, i to unaprijed bez ikakvih rata.

Neymar dosad nije nastupio na posljednje četiri pripremne utakmice koje je PSG odigrao. Vade se Parižani na to kako se Neymar još nije oporavio od komplikovane povrede te da još nije spreman, no malo ko vjeruje u takvo objašnjenje, pogotovo jer na utakmice nije ni putovao.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi