PSG postavio ultimatum Barceloni oko kupovine Neymara!
Održan sastanak Neymara i Leonarda. Postoji pet opcija da Neymar ode, ali da li je neka i realna?

Održan sastanak Leonarda i Neymara

PSG postavio ultimatum Barceloni oko kupovine Neymara!

E. Oštraković

Baš kao što je bilo najavljeno Leonardo je obavio razgovore sa Neymarom, te ga obavijestio oko stvari vezanih za njegov odlazak.

Navodno postoji pet opcija da Neymar ode iz PSG-a, ali samo je jedna realna i ozbiljna.

Prva opcija je zapravo i glavna. PSG je dao ultimatum Barceloni da do 10. augusta uplati 180 miliona eura, te da poslije ovog datuma više neće pregovarati.

Druga ponuđena opcija Neymaru je ta da ostane u PSG-u do kraja naredne sezone, te da tada odte po dosta nižoj cijenil, ali on je to odbio jer želi odmah da ide.

Treća opcija je bila ta koju je ponudila Barcelona, a to je da posude Neymara do kraja sezone, te da ga plate naredne, ali PSG želi novac odmah.

Četvrta opcija je trenutna ponuda Barcelone od 40 miliona eura plus Rakitić i Coutinho, ali PSG o tome ne želi ni da čuje jer ih zanima samo novac.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Peta opcija je zapravo utrka sa vremenom. Barca je prodala Malcoma, te bi u narednih sedam dana morala prodati Rakitića i Umtitija kako bi imala novac za dovođenje Neymara.

Sve u svemu čini se da će Neymar jako teško otići iz PSG-a, jer se niti jedna od opcija ne čini izvodivom u ovako kratkom vremenskom periodu.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

HARISRONALDOOO
u realu dolazi neymar
0 0
Mase007
Cuj da posude ga do kraja sezone pa onda plate hahahahhahaha Djeste vi ranije posudjivali.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi