Novo "razmaženo derište" na sceni: Saigračima okreće leđa, žena mu diktira za koji klub će igrati...

Ulazi u konflikete i vrijeđa ostale

Novo "razmaženo derište" na sceni: Saigračima okreće leđa, žena mu diktira za koji klub će igrati...

Admin Čaušević

Epitet "bahatog derišta" koji je krasio Kylana Mbappea je izblijedio. Polako, ali sigurno tu neslavnu titulu počinje da preuzima jedan drugi fudbaler. Iako je među najboljim na svojoj poziciji, njegovo ponašanje na terenu je u posljednje vrijeme sve osim kolegijalno. Da stvar bude gora čak će i zbog žene na ljeto morati odrediti transfer.

U vrijeme kada utakmice snima po nekoliko desetina kamera te mnogi gledatelji u rukama češće drže mobitele nego što prate dešavanja na terenu svaki detalj može biti ključan da neki fudbaler završi na stubu srama. 

Posljednjih dana u fudbalskom svijetu, barem na međunarodnoj sceni, najaktuelniji je skandal koji je izbio u svlačionici Bayerna nakon utakmice četvrtfinala Lige prvaka između protiv Manchester Cityja.

Sve je počelo na terenu. Leroy Sane je nakon nesporazuma izvrijeđio Sadia Manea, kazao mu je da je "crno go*no", a Senegalac ga je udario u svlačionici jer preko te uvrede nije mogao preći.

Mane je bio taj koji je platio ceh. Suspendovan je do daljenjeg i stigla mu je kazna od oko pola miliona eura. Mogao je biti i prodan, ali Sane je zamolio da bivši as ne ide na transfer listu. 

I dok je Mane okarakterisan kao "crna ovca", čini se da je Sane taj koji se na terenu ponaša poput razmaženog derišta i pokazuje veliki manjak poštovanja prema saigračima. 

Oglasi

Naime, ovaj 27-godišnjak se već nekoliko mečeve na terenu ponaša kako želi. Utakmica protiv Manchester Cityja je ništa šta je radio protiv Freiburga.

Prilikom jedne akcije galamio je i mahao rukama, a da bi nakon toga okrenuo leđa saigračima i odšetao na drugu stranu. Gestovi koji svakako samo razaraju atmosferu u ionako poljuljanoj svlačionici.

Sane je stigao u Bayern prije skoro tri godine kada je plaćen 50 miliona eura Manchester Cityju, međutim nije uspio da se nametne i postane nasljednik Arjena Robbena ili Francka Riberyja. 

Da stvar bude gora Nijemac će kako sada stvari stoje na ljeto promijeniti klub i to zbog njegove djevojke Candice Brook koja je već napustila Minhen.

Brook koja je osam godina starija od Sanea već neko vrijeme živiti u Engleskoj i to na realaciji Manchester City-London zajedno sa njihovom kćerkicom.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

To je i razlog zašto će Mane već na ljeto prema svemu sudeći napustiti Bayern i to samo da bi ispunio želju svojoj djevojci. Samo je pitanje za koji klub iz Premiershipa će potpisati.

Amerikanka je do sada u prošlosti imala nekoliko neuspješnih veza, kada joj je bilo slomljeno srce 2017. godine, Sane je pronašao način da je utješi, a ona je sada izgleda potpuna vlasnica njegovog srca, ali i duše pa mu čak određuje i gdje će igrati...

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE
Oglasi