23

Komentari (23)

miki30
Bavarac88 malo si me blokiro, ha?? Kae kmeeee, e moj balavac, nemaš argumente!!
Koljicfan
Bezobrazan mali... Inace jedan od najboljih fudbalera trenutno. Dobar je!
bavarac88
Bice on starter,a Gnabry ce da grije klupu pa mozda cak i ode
miki30
Ako igra njesra nek grije klupu, šta fali. Čojk nema volje, tak da Flick to pravo radi, ne pada pod pritiskom medija i drugih stručnjaka koji govore da mora Sane igrati, on kao neka zvijezda. A sad pljuješ Gnabryia a čojk prošlu sezonu najzaslužniji za ligu prvaka.
bavarac88
"cojk" hahaha,taj tvoj cojk najzasluznij,,,onda nek lewa ide natreba nam ako je on najzasluzniji hahahhaa
miki30
Ja čojk, šta je sporno?? Ti si onaj tipični Erfolgfan, sad ti nevalja Gnabry jel??
bavarac88
aj ti cojk na spavanje,nije ovo za tebe jer ne pratis
miki30
Znaš li nabrojati rezervnu klupu Bayerna čojče?? Ja kad sam "navijo" za Bayern, ti nisi bio u planu. Erfolgsfan, sigurno navijaš od prošle sezone.
bavarac88
hahahaah cojce,od kad znam za sebe nabrojat cu ti ekipu a ne ovu danas nubel,hoffman,sarr,nianzou,richards,martinez,roca,toliso,dantas,costa,chupo moting,zirkze,musiala
miki30
Aha otišo si malo guglati jelde?? Zato nas mrze u Njemačkoj, baš zbog takvih navijača kao ti!! Ti ćeš meni idi lezi!! Idi djete drago sad si za Bayern, za dvije sezone ćeš biti za PSG il City.
bavarac88
miki miki,lezi dolje miki,budi miran nemojd a ugrizes koga u njemackoj miki,budi fin pas miki mali...kme kme,haj sad obrisi nos,podoj i lezi da spavas
miki30
Bravo, svaka čast, komentar extra. Kažem ja, neki balavac, navijač Bayerna od prošle godine.
bavarac88
Halo miki rekao sam da legnes i da spavas,crtici zavrsili davno
miki30
Aha saću ja tebe poslušati, kako ti kažeš, ako ti kažeš da legem onda mora tako da bude. Nego imaš li ti kakvih argumenata, što se tiče navijanja za ovaj navedeni klub, ili nemaš pojma ni kad su osnovani a možda ni kako im se presjednik kluba zove? Navijaš od kako su uzeli UCL prošle sezone, jelde?
bavarac88
Vraticu se u 27.februar 1900 godine i pitat franz Johna ko ih je osnovao hahaaha,haj sad mrs gnjido
miki30
Hahahah, opet google!! E moje dijete pojma ti nemaš o životu, a to mrss gnjido reci tim tvojima koji su te tako lijepo vaspitali!!
bavarac88
gnjida se zalijepila pa ne pusta,al budala se i ne mozes rijesit tako lako,budala ostaje budala
miki30
Imaš ukućane obrati se njima, što su te tako uputili, i reci im svaka čast na odgoju!! Erfolgfan!! Navijač Bayerna od kako haraju prošle sezone.
bavarac88
kme kme kmeeeee,kme kme kme,,,kme kme kme
miki30
Hahaha, nema argumenata pa onda kme, kme, sigurno neki navijač Sarajeva a vamo malo Bayerna, pa sledeće sezone Citya.
bavarac88
kmeeeeeeeeeeeeeeeee
Adnanos
Ako proradi neko mora na klupu pa mi nije jasno ti 10 dislajkova jer je vrlo moguce da Gnarby preseli na klupu. Kada su Sanea dovodili vec su imali zamisli ko ce na klupu ali eto nije jos proradio pa je situacija kakva jeste. Ali ako proradi sigurno ce neko na klupu ali hoce li to biti Gnarby to je vec nesto drugo sto ja neznam.
bavarac88
Jarane ovo jedan napravi 10 profila i dislajka hahaa...oni pulini koji prate jednom u godini dana tekmu nasli nesto pametovat,ne vide sta ko radi na terenu i koliko doprinosi
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti