Leroy Sane bi uskoro mogao postati najomraženiji igrač za navijače Cityja

Da li će preći u redove Uniteda?

Leroy Sane bi uskoro mogao postati najomraženiji igrač za navijače Cityja

Sjajni 22-godišnji njemački fudbaler Leroy Sane bio je jedna od glavnih zvijezda Manchester Cityja prošle sezone kada su Građani suvereno osvojili Premiership. 

Ipak, ove sezone je Sane izgubio povjerenje koje je uživao kod trenera Pepa Guardiole i mečeve sve češće počinje sa klupe. Od deset kola koliko je do sada odigrano u Premier ligi, Sane je odigrao osam utakmica od čega je čak četiri puta ulazio sa klupe.

Engleski mediji su sve glasnije počeli pričati o tome da će on napustiti klub, a kladionice već nude i određene kvote za one koji se žele kladiti u koji će klub preći.

Najbolje za sada kotiraju Juventus i Bayern Minhen, ali odmah iza njih je iznenađujuće Cityjev najveći rival United koji, sudeći po kladionicama, ima dobre šanse da dovede Sanea. Na Crvene đavole je kvota 4,5.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Naravno, ukoliko se na kraju i ostvari ovaj transfer, Sane bi mogao u narednom periodu biti najomraženija ličnost na Etihad stadionu, ali još je rano pričati o tome.

Osim pomenutih klubova, u ponudi kada je u pitanju dovođenje Sanea su još Dortmund, Arsenal i Liverpool.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi