Što su slavili, slavili su: Zabave su u Unitedu postale prošlost
Posljednju titulu prvaka Premiershipa Manchester United je osvojio 2013. godine na oproštaju Sir Alexa Fergusona od menadžerske karijere (Foto: EPA)

Nema čak ni božićne zabave

Što su slavili, slavili su: Zabave su u Unitedu postale prošlost

Midhat Šljivak

Manchester United i ove sezone igra veoma slabo.

Tim Josea Mourinha je u rijetkim utakmicama pokazao da se radi o najtrofejnijem engleskom klubu i gotovo je sigurno da će i šestu godinu zaredom Crveni đavoli ostati bez titule prvaka.

Problemi unutar tima između menadžera i igrača su jako česti, a Jose Mourinho je zbor skromnih rezultata i lošeg zalaganja odlučio da zabrani sve zababve unutar kluba.

Tako će, prema navodima engleskih medija, fudbaleri Uniteda ostati čak i bez božićne zabave koja je tradicionalna.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Ne planiraju se nikakve zabave ove godine. To jasno pokazuje da ekipa nema lidera jer niko nije istupio ispred igrača kako bi na kraju ipak bilo neko druženje", rekao je za The Sun izvor iz kluba.

United je trenutno na osmom mjestu Premiershipa sa 17 bodova iz 10 utakmica.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije