Lewa sav u očaju, Bayern ne misli da promijeni odluku

Poljak će morati da ostane

Lewa sav u očaju, Bayern ne misli da promijeni odluku

Edmir Škorić

Bayern ne želi da popusti, a Roberta Lewandowskog sada već počinje frustrirati.

Lewandowski ima ugovor s Bayernom i njemački klub ne želi da ga pusti, a poljski napadač itekako ima za čim da žali.

Naime, prema pisanju engleskih medija, njegov menadžer Pini Zahavi dogovorio je 28 miliona eura po sezoni sa Manchester Unitedom, ali to je sada uzalud.

Lewa bi tako zarađivao pola miliona funti sedmično, ali Bavarci jednostavno smatraju da Poljak treba da ostane i u narednoj sezoni, bez obzira što je i sam izrazio želju da promijeni sredinu.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

United je čak namjeravao uz novac Bayernu dati Anthonyja Martiala, ali njemački klub je rekao ne i tu se sva priča završava.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi