Lewandowski čak pet sezona u nizu postigao četrdeset golova u dresu Bayerna

U svim takmičenjima

Lewandowski čak pet sezona u nizu postigao četrdeset golova u dresu Bayerna

Esmer Oštraković

Nogometaši Bayerna danas su ostvarili pobjedu na gostovanju kod Union Berlina sa 0:2, a jedan gol postigao je Robert Lewandowski.

Njemu je to bio četrdeseti gol ove sezone u svim takmičenjima. On je postigao 26 golova u Bundesligi, 11 golova u Ligi prvaka, te tri gola u Kupu.

Nakon što je postigao današnji gol, to je gol koji je označio da je Lewandowski čak petu sezonu u nizu u dresu Bayerna postigao preko 40 golova.

To je sjajan uspjeh za nogometaša Bayerna koji važi za jednog od najboljih napadača na svijetu, a do kraja sezone će se broj postignutih golova sigurno povećati.

Top Komentari

Nele.
Majstor.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi