Žrtva najveće nepravde i dalje nemilosrdna: Dovoljno mu je nekoliko sekundi za sjajan gol

Nova majstorija

Žrtva najveće nepravde i dalje nemilosrdna: Dovoljno mu je nekoliko sekundi za sjajan gol

A. Čaušević

Odlukom da se ne dodijeli Zlatna lopta u 2020. godini može se reći da je Robert Lewandowski ispao žrtva najveće nepravde u svijetu fudbala. 

Poljski napadač je bio briljantan u sezoni 2019/2020, a gdje je stao u prošloj nastavio je u novoj. Odlični napadač rešeta protivničke mreže bez milosti.

Novi gol postigao je protiv Arminije kada je još jednom pokazao o kakvom fudblaskom velemjastoru se radi.

Bilo mu je dovoljno nekoliko sekundi za još jednu majstoriju. Primio je loptu na ivici kaznenog prostora, a onda sjajnim udarcem iz koljena poslao loptu u mrežu.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Penderinos
Žrtva ? A to što je nas Anel Ahmedhodzic dobio crveni jer ga je upravo lewandowkski nasamario ? Takvi igrači ne zaslužuju oličenja
3 5
Babuka1
Joj naslova...
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi