10

Komentari (10)

user1583752673
U najmanju ruku trebali su uz Lewandowskog bit nominovani Neymar i Mbappe. A Lewa treba osvojit nema dvojbe
Mehinaldo
Bravo berbatov svaka cast nek neko to kaze a ne ovi ulizivaci po cemu su to oni zasluzili da budu medju tri kandidata bilo je toliko igraca recimo liverpulovi koji su odigrali sezonu za pamcenje oni uvrste mesija koji nista nije osvojio i realno zadnje dvije godine igra losije barem 40% stoji da je jedan od najboljih ali to vise nije ista igra tako da realno nemoze biti kandidat gubi ovo sve smisao
Armin29
mesi i Ronaldo da ne igraju 5godina opet su klasa iznad svih
miki30
E haj mi sad reci da li si ti neko djete od 14, 15 godina ili šta? Znači nagrada se dodjeluje za PROŠLU SEZONU, da li ti to razumiješ? Tako da je njih Lewa prošlu sezonu odero, a ti tu priču okači o rep. Kakav Penaldo ba, Messi inekako, ali Penaldo? Izbi mu penale i neće imati 10 golova po sezoni!
bavarac28
Vidi se da ne razumijes koncept dodjeljivanja ove nagrade..
AmarSahi
@miki30 Hajde imaš li ti boljeg posla nego da vrijeđaš Ronalda, jer ga ja nemam, moram se non stop svađati sa seljačinama koje se pojave čim čuju da je Ronaldo zabio...
miki30
Ovdje nije riječ o Ronaldu uopšte a to što ti nedaš na njeg, kao da te on ko fol poznaje a nikad čuo za tebe, to je tvoj problem. Štiti ga ko ti brani.
AmarSahi
@miki30 Nije ni za tebe pa ti tu nešto pokušavaš, tvoje riječi njemu ne znače ništa. To je tvoj problem.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.