Lewandowski: Njemački fudbaleri iz Bayerna se raduju dolasku Sanea

Poljak sasvim otvoreno

Lewandowski: Njemački fudbaleri iz Bayerna se raduju dolasku Sanea

Jedan od transfera koji se očekuje ovog ljeta je prelazak Nijemca Leroyja Sanea iz Manchester Cityja u Bayern Minhen. 

Sane je u finišu prošle sezone izgubio mjesto u početnoj postavi Građana i razmišlja o odlasku, a kao najrealnija naredna destinacija pominje se upravo Bayern.

Inostrane medije je zanimalo šta napadač Bavaraca Robert Lewandowski misli o tome, a on je izjavom dodatno dolio ulje na vatru.

"Bayernovi njemački fudbaler se trenutno veoma raduju dolasku Sanea, ali moramo sačekati i vidjeti šta će se dogoditi", rekao je Lewandowski.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Poljak se potom osvrnuo na oproštaje Francka Riberyja i Arjena Robbena. Njih dvojica su skupa proveli 22 godine u Bayernu.

"Oni su legende i naravno da smo tužni jer odlaze. Ali, Bayern će naravno dovesti adekvatne i možda bolje zamjene. Ubjeđen sam da će krila koja Bayern dovede u budućnosti biti jednako dobri kao Ribery i Robben", poručio je Poljak.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije