Lewandowski o okršaju sa Mandžukićem: To je njegov stil

Umalo se potukli u Torinu

Lewandowski o okršaju sa Mandžukićem: To je njegov stil

Mario Mandžukić se u utakmici između Juventusa i Bayerna umalo potukao sa Robertom Lewandowskim. 

Hrvat se unio u lice Lewandowskom nakon što mu je poljski napadač nešto dobacio tokom utakmice, a nakon utakmice koja je završena rezultatom 2:2 popularni Lewa je za inostrane medije ispričao kako je došlo do okršaja. 

"To je Mandžukićev stil. On je poznat po provokacijama i ništa posebno se nije desilo. Kada ste na terenu onda vam prorade emocije", kazao je Lewa, dodavši kako je sudac dobro postupio što nije dao Mandžukiću crveni karton. 

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

"Mislim da je sudac pravilno postupio. Da mu je pokazao crveni karton, to ne bi bilo pravedno. Eventualno je mogao dobiti žuti karton", kaže Lewandowski.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi