Lewandowski objavio fotografiju s odmora i zaludio sve: "Kakva zvijer"

Lewandowski objavio fotografiju s odmora i zaludio sve: "Kakva zvijer"

E. Škorić

Robert Lewandowski privodi odmor kraju, te će uskoro da se priključi pripremama Bayerna za novu sezonu.

Poljski napadač imao je nastup na Evropskom prvenstvu, zbog čega malo duže odmara u odnosu na mnoge saigrače iz Bayerna. Njegova budućnost je barem za dio medija neizvjestan, no sve je izvjesnije da će on i naredne sezone nositi dres Bavaraca.

Bayern nema želju da ga proda, bez obzira na snažan interes Real Madrida, ali i engleskih klubova.

Lewandowski je trenutno na odmoru sa suprugom, a sa posljednjom objavljenom fotografijom izazvao je brojne reakcije. Fanovi su poludjeli zbog njegovog izgleda, proglasivši ga "pravom zvijeri".

"Najbolji si", "poljski Ronaldo", "savršeno", "zvijer" samo su neki od komentara fanova koji su upućeni na račun 32-godišnje gol-mašine.

Očekuje se da se Lewandowski pridruži 26. jula u ponedjeljak ostatku ekipe Bayerna, a 11 dana kasnije Bavarci će krenuti u novu sezonu utakmicom protiv Werdera u Kupu.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

U prvom kolu Bundeslige, sredinom augusta, Bayern će odmjeriti snage s Borussijom iz Moenchengladbacha.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi