Odbili Salihamidžića prije godinu dana, a sada mu nude nevjerovatnu razmjenu

Chelsea želi Comana

Odbili Salihamidžića prije godinu dana, a sada mu nude nevjerovatnu razmjenu

E. Čaušević

Callum Hudson-Odoi prošle godine bio je na meti Bayerna, ali Chelsea na kraju nije pristao da ga proda.

Hudson-Odoi je prošle godine sve dogovorio s čelnicima Bayerna i činilo se da sigurno karijeru nastavlja u minhenskom klubu, ali na kraju iz Chelsea su u posljednji trenutak stopirali njegov odlazak.

U londonskom klubu nisu željeli da ostanu bez Hudson-Odoija, ali on nikako nije uspio da se izbori za minutažu kod Franka Lamparda i kasnije Thomasa Tuchela.

Zbog toga sada u Chelseaju žele da prodaju ovog igrača i prvo su kontaktirali Hasana Salihamidžića kako bi provjerili da je li i dalje zainteresovan da dovede ovog Engleza u Bayern.

Salihamidžić je prije godinu dana uložio dosta napora u dovođenje Hudson-Odoija, ali na kraju od toga nije bilo ništa. Pitanje je da li je ljud na čelnike Chelseaja zbog načina na koji su prekinuli pregovore.

No, čini se da u Chelseaju imaju jako dobar plan da sklope posao s Bayernom. Naime, sve Bavarci žele da se riješe Kingsleyja Comana koji traži mnogo veću platu nego što mu oni nude, a Chelsea im je ponudio rješenje.

Oglasi

L'Equipe je objavio danas da su Plavci ponudili Bavarcima razmjenu igrača, te žele poslati Hudson-Odoija u Minhen, a u suprotnom pravcu došao bi Coman.

Sada Chelsea čeka odgovor minhenskog kluba, ali kako stvari stoje Bayern bi mogao pristati na to jer bi dobili igrača kojeg žele već dugo vremena, a riješili bi veliki problem koji im predstavlja Coman.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Hudson-Odoi je ponikao u dresu Chelseaja, ali se prethodnu sezonu nije baš naigrao. S Plavcima ima ugovor do ljeta 2024. godine.

Što se tiče Comana njegov ugovor s Bayernom ističe na ljeto 2023. godine. On je u ovaj klub stigao na ljeto 2015. godine iz Juventusa, a transfer je koštao 21 milion eura.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

dinass
Po meni su obojica precjenjeni igraci a Komanu bi bilo bolje da ljubi svaki centimetar Bajernove svlacionice.
12 0
Hzhzhzhzhzhz
Chelsea bas forsira brze igrace
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi