Lewandowski postao treći strijelac Lige Prvaka u povijesti
Foto: EPA

Ronaldo i Messi iznad svih

Lewandowski postao treći strijelac Lige Prvaka u povijesti

Njemački gigant Bayern sinoć je velikim korakom zakoračio u 1/4 finale Lige prvaka pobijedivši u Rimu Lazio s uvjerljivih 4:1. 

Mrežu Lacijala je nakon poklona domaće obrane načeo sjajni Poljak Robert Lewandowski. 

Već u 9. minuti popularni Lewa kaznio je neoprezno dodavanje Matea Musacchia, zaobišao Reinu i loptu zakucao u mrežu. To je bio 72. gol Poljaka u Ligi prvaka čime je na ljestvici nogometaša s najviše pogodaka u Ligi prvaka prestigao Realovu legendu Raula Gonzalesa. Iznad sjajnog Lewandowskog sada su samo dva imena, a nije teško pretpostaviti koja. Cristiano Ronaldo je uvjerljivo na vrhu sa 134 pogotka dok je 15 manje zabio Lionel Messi i drži drugo mjesto sa 119 golova u najelitnijem nogometnom klupskom natjecanju u Europi.

Bayernov stroj sigurno neće zastati na ovoj brojci no Ronaldo i Messi zaista su daleko odmakli. Na petom mjestu ljestvice nalazi se Realov napadač Karim Benzema.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi