Lewandowski stigao na dodjelu Zlatne lopte, ali svu pažnju je ukrala supruga

Nogometne zvijezde pristižu u Pariz

Lewandowski stigao na dodjelu Zlatne lopte, ali svu pažnju je ukrala supruga

E. Škorić

Iako je Poljak blistao po dolasku u Pariz, ipak je veću pažnju privukla ljepša polovica.

Napadač Bayerna je među 10 nominovanih za Zlatnu loptu, a u Pariz na svečanu ceremoniju stigao je u društvu supruge Anne.

Lewa se zaista dotjerao, ali šta tek reći za preliepu Annu koja blista u crnoj haljini. Oduševljeno su oboje pozirali pred fotografima, a Lewanwdowski je presretan jer se našao u društvu najboljih igrača svijeta.

Prema nekim medijskim izvješćima, golgeter Bayerna je završio iza Lionela Messija i Virgila van Dijka u konačnom izboru, a u najgorem slučaju vjeruje se da će Poljak biti među Top 5 uz Mohameda Salaha. 

Top Komentari

Konj konjski
Jel prenosi neko??
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi