U bh. fudbalu je i cirkus blaga riječ: Nakon utakmice Kupa BiH mnogi su bez komentara

Ništa više nas ne može začuditi

U bh. fudbalu je i cirkus blaga riječ: Nakon utakmice Kupa BiH mnogi su bez komentara

Haris Zilić

Da više ništa ne može iznenaditi u bh. fudbalu svjedoče i scene koje nam dolaze iz Goražda ovaj vikend, a u pitanju je ni manje ni više nego utakmca četvrtine finala Kupa Bosne i Hercegovine u fudbalu.

Tačnije, igrao se susret četvrtine finala Kupa Bosne i Hercegovine za fudbalerke izmeu Libera iz Goražda i Lokomotive iz Brčkog.

Konačan rezultat je glasio visokih i nevjerovatnih 13:0 za Libero, ali to nije sve što "bode" oči u ovoj utakmici.

Prema zvaničnom zapisniku gošće iz Brčkog su u Goražde došle sa samo sedam igračica, vjerovali ili ne.

Da, i to je moguće, cijelu utkamicu su odigrale sa golmanicom i šest igračice u polju.

Šta je cilj ovakve utakmice, zaista je teko reći. Da li imaju problema u Lokomotivi sa povredama igračica ili je samo još jedan u nizu cirkusa u bh. sportu?

Oglasi

U nastavku vam prilažemo fotografiju zvaničnog zapisnika da se i sami uvjerite u navedene informacije.

Opis nije dostupan.

Nije prvi put da na bh. terenima gledamo slične situacije posebno u ženskom fudbalu, ali teško se sjetiti da se ovako nešto desilo u završnici Kup takmičenja.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Kada mislite da ste sve vidjeli u bh. sportu su spremni na mnoga iznenađenja. Situacija iz Goražda čovjeka na momente ostavi i bez komentara.

Na kraju ćemo ispoštovati statistiku utakmice i dodati strijelce za Libero. Četiri gola postgila je Đurđević, tri gola su bila u režiji Bektaš, po jedan gol su dale, Smajić, Mešanović, Soldar, Haseljić, a dva autogola su postigle goššće preko Lađević i Rikanović.

Top Komentari

HamzaVojvoda
Hajde bar su zabile 2 gola pa makar same sebi
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi