Lice gubitnika: Ovaj čovjek je uspio izgubiti 19 utakmica Premier lige zaredom

Nesretni Jack Grealish

Lice gubitnika: Ovaj čovjek je uspio izgubiti 19 utakmica Premier lige zaredom

E. Škorić

Ako neko želi što prije da pobijedi, onda je to igrač Aston Ville Jack Grealish.

Nova sezona u engleskoj Premier ligi donijela nam je uvjerljive pobjede Liverpoola i Manchester Cityja, ali i Tottenhama, koji je protiv Aston Ville slavio s 3:1.

Iako su gosti iz Birminghama rano poveli, Ndombele s jednim i Kane s dva gola okrenuli su rezultat u korist Spursa, a nesretnom Grealishu produžili crni niz na 19 utakmica!

U tri sezone koje je igrao u Premier ligi, Grealish je stigao do 19 uzastopnih poraza.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Serija je počela u sezoni 2014/15 s Aston Villom, gdje je upisao dva nastupa i doživio dva poraza u Premier ligi. Onda je upisao naredne sezone 16 nastupa i 16 poraza, a 19. je stigao ovog vikenda kada se Villa vratila u Premier ligu.

Jubilarni 20. poraz može da upiše narednog vikenda protiv Bournemoutha.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije