Četiri kluba nisu dobila licencu za nastup u Prvoj ligi FBiH naredne sezone

Prvostepena komisija odlučila

Četiri kluba nisu dobila licencu za nastup u Prvoj ligi FBiH naredne sezone

E. Škorić

U prostorijama Nogometnog saveza Federacije BiH danas je održana sjednica Prvostepene komisije za licenciranje klubova m:tel Prve lige Federacije BiH.

Na sjednici se odlučivalo o izdavanju licenci klubovima koji su aplicirali za učešće u takmičenju m:tel Prve lige Federacije BiH za takmičarsku sezonu 2021/2022.

Licencu za učešće u takmičenju m:tel Prve lige Federacije BiH za takmičarsku sezonu 2021/2022 dobili su sljedeći klubovi:

NK "Bratstvo" Gračanica, FK "Budućnost" Banovići, HNK "Čapljina" Čapljina, FK "Goražde" Goražde, NK "Gošk" Gabela, FK "Igman" Konjic, NK "Jedinstvo" Bihać, HŠK "Posušje" Posušje, FK "Radnik" Hadžići, FK "Rudar" Kakanj, NK "Tošk" Tešanj i NK "Vis Simm Bau" Kosova.

Licencu za učešće u takmičenju m:tel Prve lige Federacije BiH za takmičarsku sezonu 2021/2022 nisu dobili:

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

HNK "Orašje" Orašje, NK "Travnik" Travnik, NK "Slaven" Živinice i NK "Zvijezda" Gradačac.

U skladu sa odredbama pravilnika o licenciranju klubova NS FBiH , klubovi imaju pravo uložiti žalbu Drugostepenoj komisiji za licenciranje klubova NS/FS BiH u roku od 8 (osam) dana od dana prijema odluka Prvostepene komisije za licenciranje klubova NS FBiH.

Zaprati NK Zvijezda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Zvijezda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Maestro
Čuj NK SLAVEN??? Pa oni predali za dobijanje licence možda najgora ekipa u historiji ove lige protivnici se iživljavaju nad njima i takmiče se ko će nabit veću gol razliku! Samo je pitanje vremena kad će biti dvocifren broj golova u njihovoj mreži
1 3
AsmirM
Al hajmo promjejiti pravila minimum teren 2000 natkriven ,reflektori , teren znaci sve drenaze treba imati , pa tek onda cemo finansije. Pa makar 6 klubova ostalo u ligu al neka se zna profesionalni i amaterski klub . Danas svatko dode do para i osnuje klub ili preuzme neki iz kantonalne , kupi ulazak u 2 , onda kupi i ulazak u 1 federalnu ,i tu ga otresu ko slinu npr Sim Bau
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi