4

Komentari (4)

Benjamingst
A Srbi imaju dvoglavog orla na zastavi a mrze sto imaju Albanci hehehehe nekontam zasto njima smeta dvoglavi orao??? Mozda su zeljeli oni koriste rukama " DOGLAVOG ORLA" da kazu da je to oduvjek bio njihovo pokazivanje dvoglavog orla rukama?
JointUnion87
Srbi u sustini nemaju nista 'svoje'. Trobojku im dali Turci, cetiri C je za vizantijskog stita, kao i dvoglava curka. Realno, nebitni su.
Hakkinen
Jedno veliko BRAVO za obojicu .
Benjamingst
@JointUnion87 da, ali toliko prave frku oko DVOGLAVOG ORLA da nije normalno na SP 2018, plus oko zastave Kosova na kopackama... zamisli da recimo Srbija imaj ljiljane na zastavi I to oni pokuzu na neki nacin na terenu, a Bosanci I Hercegovci.... se nadju uvrdjeni, a mi imamo zastvu sa 6 ljiljana...
A kad duzu 3 prsta, nose majice ratnih zlocinaca, parole noz ZICA Sre....ca....itd to je kod njiha normalno.... necu puno o njima jel ima I dobrih Srba I normalnih ljudi....
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.