Lichtsteiner na udaru javnosti u Srbiji: "Šta je htio postići s ovim?"

Uklopio se u proslavu gola Shaqirija

Lichtsteiner na udaru javnosti u Srbiji: "Šta je htio postići s ovim?"

E. Čaušević

Reprezentacija Švicarske sinoć je nakon preokreta pobijedila Srbiju sa 2:1 i tako došla na korak od plasmana u osminu finala Svjetskog prvenstva.

Švicarska je nakon remija s Brazilom uspjela da savlada Srbiju i u zadnjem kolu će imati sve u svojim rukama. Ipak, dosta prašine diglo se u javnosti nakon meča ove dvije selekcije, a posebno načina na koji su Xherdan Shaqiri i Granit Xhaka proslavili golove.

Naime, igrači koji su porijeklom iz Albanije se golove proslavili pokazivajući albanskog orla što je naljutilo javnost u Srbiji, ali i Švicarskoj. No, ono što je mnoge iznenadilo jeste da se u sve to uklopio i Stephan Lichtsteiner koji je također imao istu gestikulaciju rukama.

Top Komentari

hanson
ee moj causevicu ne zna se tko je gori ti il pasic koji ne zna sabirat bodove...jebe se covjeku sta misle misevi iz srbije..tacno ce nocas sanjati vucica od brige hahahha
43 5
Peđa
BiH sportska nacija, 0 olimpijskih medalja. I oni komentari sport...
3 18

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi