Lider Krupa dočekuje Borac iz Šamca

Play-off, prvo kolo

Lider Krupa dočekuje Borac iz Šamca

D. Vejo

Fudbaleri Krupe će kao lider regularnog dijela prvenstva na svom terenu u sklopu prvog kola play-offa dočekati ekipu Borca iz Šamca.

Iako su korak bliže Premijer ligi BiH još uvijek nije sve gotovo. Slijedi play-off Prve lige Republike Srpske. O narednom meču i očekivanjima od istog pričao je fudbaler Krupe Aleksandar Vukotić.

"Borac je jedna veoma neugodna ekipa koja je pokazala svoj kvalitet u drugom dijelu sezone. Igraju u dobroj formi tako da iz tog razloga smatram da bi bi mogli biti jedan veoma težak rival. Ali naša želja je jasna i težimo ka tome. Hoćemo u Premijer ligu. Nadam se da će kao i do sada navijači doći u što većem broju da nas podrže jer njihova podrška mnogo znači", rekao je za SportSport.ba štoper Krupe, Aleksandar Vukotić. 

Utakmica prvog kola play-offa između Krupe i Borca igra se u subotu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti