Vuković: Nastaviti u istom ritmu

Krupa velikim koracima grabi ka ulasku u Premijer ligu BiH. Izabranici Slobodana Starčevića ostvarili su danas i šestu uzastopnu pobjedu u proljećnom dijelu prvenstva, a ovaj put banjalučki tim bio je bolji od trebinjskog Leotara (3:0). 

Vodeći tim prvenstva pružio je još jednu odličnu partiju čime je napravio sjajnu uvertiru pred nadolazeći play-off.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

"Imali smo u prvom poluvremenu malih problema dok nismo slomili otpor Leotara. U nastavku je bilo dosta lakše igrati. Ova utakmica nam je bila jako važna kako bi zadržali prvu poziciju pred početak play-offa. Očekuju nas dva meča na domaćem terenu. Nadam se da ćemo zabilježiti maksimalan broj bodova kako bi se još više približili ulasku u Premijer ligu BiH", rekao je nakon meča Dragan Vuković, kapiten Krupe.​

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi