Krupa bolja od Leotara

Starčević: Polako koračamo ka cilju

Fudbaleri Krupe savladali su na svom terenu ekipu Leotara rezultatom 3:0, u posljednjem kolu regularnog dijela prvenstva. 

Trener Banjalučana Slobodan Starčević nakon meča bio je zadovoljan ostvarenim rezulatom, kao i pristupom svojih igrača, ali je istakao da njegov tim nema puno vremena za slavlje jer ih uskoro očekuju novi izazovi u nastavku šampionata.

"Zahvalio bih se na lijepim željama kolegi Mičeti. Nadam se da će se ove njegove riječi pretočiti u stvarnost, tj. da će Krupa ostvariti plasman u Premijer ligu BiH. Znali smo da ispred nas stoji jedan kvalitetan protivnik kakav je Leotar, sklopljen od jednog iskusnog, ali i talentovanog dijela njihove omladinske škole. Prvo poluvrijeme je proteklo u jednoj ravnopravnoj borbi. Mi smo spretno postigli pogodak u prvih 45 minuta, da bi u nastavku ulazak Cvijanovića i naša fizička sprema doveli do sigurne pobjede. Smatram da smo do nova tri boda došli mnogo teže nego što sam rezultat pokazuje, tako da nam je Leotar bio dobra uvertira pred početak play-offa", jasan je bio trener Krupe nakon meča.​

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti