Lider Prve lige RS za vikend gostuje na Grbavici

Željezničar domaćin Krupi

Lider Prve lige RS za vikend gostuje na Grbavici

A. Čaušević

Novembarsku reprezentativnu pauzu pred posljednja tri kola u ovoj godini Željezničar će iskoristiti za odigravanje nove prijateljske utakmice. 

Plavi nastavljaju s praksom odigravanja test utakmica za vrijeme pauze, a novi meč će igrati na svojoj Grbavici.

Željezničar će u nedjelju od 14 biti domaćin lideru Prve lige RS, ekipi Krupe koja je na pravom putu da se samo nakon jedne sezone vrati u elitu.

Izabranici Amara Osima su vodeća ekipa prvenstva, a u preostale tri ligaške utakmice ove polusezone dočekat će Široki Brijeg i Velež, te gostovati Sarajevu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Inače, Plavi su danas trenirali na pomoćnom terenu stadiona Grbavica, dok će sutrašnji trening obaviti u Hrasnici.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije