6

Komentari (6)

rifresh
Doso je vakat kad je bolje vlasko ****o nego domaca pita hehe bojkot tzv.reprezentacije bih
Darkwood
Momci bez neke euforije gledati i milina. Mi smo ekipa u rangu kipra prije 4 godine. Nagazna mina smo svima ali i sami sebi. Tako samo otpušteno treba gledati i ništa se ne čuditi ako te CG drmne u Podgorici sa 3-1.
Mostarac94
Pokusaj super lige samo sa repkama ha ya
denimen9
Ništa u vezi ovog takmičenja nije važno. Samo još jedan loš pokušaj Čeferina da ureduje Euro nogometom. Igrati 4 prijateljske reprezentativne utakmice u 6. mjesecu??? To mogu samo idioti smisliti.
BiH1510
Termin i broj utakmica u terminu jeste glup, ali kad vec moras da igras a to moze ds ti donese baraž, onda i nije glupo.
denimen9
Nama je to donijelo baraž i šta imamo od toga? Samo još više agonije protiv seljačkih reprezentacija.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.