11

Komentari (11)

Ecosport
Aleksandar *****in
Ecosport
Aaaaaaa šta ovo ss.ba ne da da se napiše cifut, sa ć? Jao mati mila
Ecosport
Da probam ovako Aleksandar Ć i f u t i n
mekac
Ako mogu cifuti zasto ne bi mogli i ovi,mada ne bi trebali ni jedni ni drugi,ali sto kazu para vrti gdje burgija nece.
bazaorao
Nije razočarenje što čifuti igraju, a komšije su? Davno ste vi novinari prestali biti novinari, kao što je i ova ELP prestala biti ELP.
HamzaVojvoda
Liga prvaka ili kup sampiona je prestao biti to sto bi po imenu trebalo biti kad su poceli pustati ne prvake. Tako sad engleska spanija imaju po 4 5 prvaka drzave a bosna srbija nemaju nijednog itd sve je to izgubilo smisao. Kako neko moze biti prvak evrope kad nije ni prvak svoje drzave. U ligi sampiona samo prvaci drzava bi trebali biti. Zadnji put kad se to desilo zvezda je bila prvak pre toga steaua bukurest. Kad ce to ikad biti ponovo? Sad je man city real barsa pa opet city bayern pa real pa juve pa sve jedno te isto samo para vrti
HamzaVojvoda
I klub nije mogao imati vise od 2 stranca pa kad zvezda osvoji ligu sampiona onda je svaki igrac bio jugosloven samo belodedici rumun e to se moglo reci jugoslavija ima evropskog sampiona. Kakp sad kazes engleska ima evropskog sampiona a u arsenalu npr pre neku godinu tekmu nije nijedan englez.poceo sve stranci. Obicno sranje kroz gusto granje
Pa kad moze Izrael onda zasto ne bi mogla i Saudijska Arabija u Evropu.
Realno01
Ero
Kontam šta hoćeš da kažeš, ali ne bi trebali ni jedni ni drugi
Elia11
Sad ce biti osude sa svih strana, ako se ispostavi tacna ova informacija, a slabo se bune što cionisti igraju evropska takmičenja. Odmah da kažem da ni ja ne podržavam ovu ideju. Ali hajde samo da budemo realni i pošteni.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.